Hvad vi kan gøre for dig

Hos HornskovVindberg yder vi hjælp inden for tre områder – inkasso , rykkerservice og småsager .


Inkasso

I en inkassosag har du som kreditor et krav på betaling af et pengebeløb hos en skyldner. Skyldner har ikke betalt det skyldige beløb, og du ønsker nu at få inddrevet dine penge.

Hos HornskovVindberg behandler vi dine inkassosager og følger dem til dørs. Som medlem af HornskovVindberg logger du blot ind, opretter sagen og så klarer vi resten. Vi tager os af alt, ligefra kontakten til skyldner over inkassoskrivelse til inddrivelse af pengene via fogedretten, hvis sagen når så langt. Sagen koster ikke noget for dig, før sagen eventuelt skal for fogedretten, og selv da skal det inkassosalær m.m. der så påløber, i sidste ende betales af skyldner.


Rykkerservice

Vores rykkerservice er en simpel og effektiv service, der gør det lettere for din virksomhed at opkræve dine fakturaer. Du skal blot tilmelde dig som klient her på siden og uploade dine fakturaer, når de ikke bliver betalt til tiden. Så fremsender vi en rykkerskrivelse til skyldner og giver de fornødne inkassovarsel efter inkassolovens § 10. Hvis skyldner betaler inden 10 dage, overføres beløbet straks til din konto, og sagen afsluttes - hvis ikke tages sagen videre til inkasso.

Denne rykkerservice koster ikke noget, idet HornskovVindberg alene tager de pålagte rykkergebyrer som betaling. For at komme igang med denne rykkerservice skal du blotoprette dig som medlem af HornskovVindberg.


Småsager

En småsag er kort fortalt en sag, hvor du og modparten er uenige om et givent forhold - du har fx sendt en regning, som modparten ikke vil betale, fordi han påstår, at den leverede vare ikke var god nok; eller du har selv fået en regning, du ikke mener, du er forpligtet til at betale.

Hvis sagen omhandler værdier for højst kr. 50.000,00, er det en småsag. HornskovVindberg hjælper dig med at få dom i disse sager, uden at du skal betale for en dyr advokat. De yderligere betingelser for småsager kan læses her.


Er du en virksomhed kan vi tilbyde både enkeltstående og mere omfattende ydelser. Vi kan tage os af både enkeltstående sager, eller tilbyde at tage os af alle dine inkasso- og småsager. Via vores rykkerservice kan vi ligeledes tilbyde os at tage os af behandlingen af alle dine rykkerskrivelser. Så snart en skyldner ikke betaler, sender du sagen videre til os, og så tager vi os af alt vedrørende denne sag, lige indtil pengene går ind på din konto.

Hos HornskovVindberg forstår vi, at debitor normalt også er kunde hos dig, og vi har derfor altid fokus på at bevare den bestående kunderelation.


Er du privat kan vi tilbyde at hjælpe dig med den småsag, du står med. Vi ved, at du tit vil stå alene i en sag mod et organiseret firma, og vi er derfor altid ekstra opmærksomme på at informere, vejlede og støtte dig i din situation.

Det er ikke altid til at vide, om man har en sag, man bør forfølge. Langt de fleste har den opfattelse, at retssager er for dyre for mindre beløbs skyld - men det er ikke nødvendigvis rigtigt, selvom vi snakker en småsag til under kr. 50.000. Med HornskovVindberg som partner kan det stadig være rentabelt.

Klik her for en hurtig og gratis vurdering af din sag.