En småsag er en retssag hvor du har et krav på 50.000 kr. eller mindre. Hvis du har et krav af denne størrelse, kan vi hjælpe dig langt hurtigere og billigere end et typisk advokatkontor!

På den måde kan du få løst din tvist uden at spilde hele fortjenesten på sagsomkostninger.

Ikke alle retssager kan bære de store omkostninger, der er forbundet med at hyre et typisk advokatkontor. Dette gør desværre, at du ofte ender i en situation, hvor du må opgive dit retmæssige krav, alene fordi du ikke er interesseret i at betale 25.000 kr. for at få hjælp i sagen.


Vi har løsningen!

Vi kan tilbyde dig en hurtig, billig og professionel behandling af din småsag, uden at hele fortjenesten bliver spist op af sagsomkostninger. HornskovVindberg er Danmarks førende kontor indenfor småsagsprocessen og vi har derfor den ekspertise, der skal til for at sikre dig et godt resultat i din småsag.

Vi kan tilbyde at give dig en gratis og uforpligtende vurdering af din småsag. På den måde ved du hvor du står INDEN du skal tage beslutningen om at gå videre med din sag.

De fleste sagsomkostninger skal betales af den tabende part. Når en sag vindes, får du derfor langt de fleste sagsomkostninger dækket.