Inkassoaftalen - hvad forpligter du dig til?

For os er det meget vigtigt, at du som klient altid føler dig helt tryg ved alt, hvad vi foretager os på dine vegne. Det er bl.a. grunden til, at vi får så positive omtaler hos TrustPilot.

For at sikre, at du altid ved, hvad du kan forvente, og hvad der bliver forventet af dig, indgår vi altid en inkassoaftale. På denne måde er der helt klare linjer, og både du og vi ved, hvad der kan forventes. Ingen kedelige overraskelser, og vi kan samarbejde med tillid.

For os handler både inkasso- og småsager om tillid og samarbejde, og det er derfor vigtigt, at du altid føler dig tryg ved den indgåede aftale. Netop derfor har vi valgt at lægge den offentligt ud på hjemmesiden.


Inkassosagens gang - sådan forløber en inkassosag

Alle sager er naturligvis forskellige, men inkassosager følger dog ofte det samme mønster i deres gang. Denne "inkassosagens gang" kan være nyttig at kende til, både fordi det giver en vis sikkerhed at vide, hvad der sker med ens inkassosag, men også fordi det generelt giver et godt overblik over inkassosagens gang.

Der findes flere artikler om inkassosagens gang på nettet. Denne artikel på startupsvar.dk er, ligesom flere andre, skrevet og udarbejdet af HornskovVindberg Inkasso. Artiklen giver et godt og tydeligt billede af udviklingen og fremgangen i en inkassosag, samt hvordan inkasso fungerer, særligt for små og mellemstore virksomheder.

Hvis skyldner ikke VIL betale kan det blive nødvendigt med en småsag. Dette kan dog klares uden advokat.

Inkasso

Ved at følge dette link kommer du tilbage til hovedsiden om inkasso.

Her gennemgås inkasso som begreb, samt hvad en inkassosag koster, og hvordan du undgår dårlige betalere.


Inkassoreglerne

Her kan du læse om de generelle regler for inkasso. Siden indeholder reglerne i inkassolovens § 10, som er særligt vigtige at være opmærksomme på under rykkerprocessen.