Vi tilbyder inkasso med fokus på både effektiv inddrivelse af nuværende krav og på forebyggende arbejde mod fremtidige dårlige betalere.

Som klient hos HornskovVindberg har du mulighed for ikke blot at få dine inkassosager behandlet professionelt, men også at få optimeret dine fakturaer og din rykkerprocedure, så du for så vidt muligt undgår dårlige betalere i fremtiden.

Du betaler et årligt abonnement på kun 3.495 kr. for at være medlem af HornskovVindberg, og derudover er den udenretlige inkasso gratis for dig som klient uanset hvor mange inkassosager du har! Vi hjælper dig også med at undgå dårlige betalere i fremtiden.


Let, hurtigt og effektivt!

Hos os kan du oprette dine inkassosager nemt og hurtigt via vores online inkassosystem. Her kan du altid følge med i, hvordan dine sager udvikler sig, og du får direkte besked om hvert skridt, der tages. På den måde har du altid selv et godt overblik over din inkasso.

Så snart du har oprettet en inkassosag hos os, tager vi kontakt til skyldner og gør dit krav gældende.

Hvis skyldner ikke betaler dine penge efter vores henvendelser, kan vi indgive din sag til retlig behandling ved domstolene. Du får altid et konkret og uforpligtende tilbud, så du ikke risikerer at stå med en regning, du ikke havde forventet.

Dette er den mest effektive fremgangsmåde, når det kommer til inkasso og det er din garanti for, at vi arbejder målrettet for at inddrive dine penge. Så hurtigt som muligt og så effektivt som muligt.


Eksempel på udenretlig inkasso

Dit tilgodehavende : 5.000,00 kr.
Inddrivelsesomkostninger : + 1.050,00 kr.
Skyldner skal i alt betale : 6.050,00 kr.
Skyldner betaler : 6.050,00 kr.
Inddrivelsesomkostninger : - 1.050,00 kr.
Du får i alt ( * ) : 5.000,00 kr.
* herudover kan der være påløbet renter

Tak for din henvendelse.

Indtast dit telefonnummer, så ringer vi dig op hurtigst muligt!

Har du et udestående hos en skyldner?

Vil du gerne have dine penge på en let, hurtig og effektiv måde?